Ελληνικά English

Χάρτης

Εκτός από το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, το Caldera Blue πλεονεκτεί και
από άποψη τοποθεσίας και αποστάσεων. Πολύ κοντά σε όμορφα γειτονικά χωριά,
30' από τη Θήβα, 40' από τη Λιβαδειά και 75' από την Αθήνα, έχετε πρόσβαση στα πάντα - είτε στις ανέσεις της πόλης, είτε στην υπέροχη παραλία του Αγίου Νικολάου για ήσυχες βόλτες ή στις γραφικές ταβέρνες της Αλυκής για φρέσκο ψάρι, μόνο 500 μέτρα μακριά! Αν πάλι δε θέλετε να πάτε πουθενά, η δική σας παραλία είναι πάντα δυο βήματα...

Σε πολύ μικρή απόσταση από τη βάση σας και με την εντυπωσιακή θέα που σας ξεκουράζει καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ένα εξοχικό σπίτι στο συγκρότημα Caldera Blue είναι η ιδανική απόδραση για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, μια ευχάριστη ανάσα από την πίεση της δουλειάς ολόχρονα και ταυτόχρονα μία διαχρονική επένδυση.

Η ακριβή τοποθεσία του Caldera Blue είναι σημειωμένη στο χάρτη δίπλα ή και μέσα από το google map.

Αν ο προορισμός σας είναι η Αλυκή σας προτείνουμε να ακολουθήσετε σαν διαδρομή  την περιφερειακή οδό Θηβών-Αλιάρτου να βγείτε στην έξοδο προς Καναβάρη και θα κατευθυνθείτε προς Ξηρονομή. Φτάνοντας στην Ξηρονομή θα ακολουθήσετε τις πινακίδες, οι οποίες οδηγούν στην Αλυκή. Από την Αλυκή ακολουθήστε το δρόμο προς τον Άγιο Νικόλαο. Το Caldera Blue είναι στο ενδιάμεσο της διαδρομής Αλυκή - Άγ. Νικόλαος.